Fejezetek

19 megjegyzés:

 1. Ez is nagyon jo blog lesz !!!♥

  VálaszTörlés
 2. Mikor jön a kövi rész???? Nagyon szeretem a blogjaid!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. :)) Vasárnap már biztosan jön a következő fejezet. :)

   Törlés
 3. Szia! A negyedik rész mikor jön?
  Imádom a blogodat!

  VálaszTörlés
 4. Szia! Ma még felkerül az 5. rész? Már nagyon várom :D
  -Rebeka-

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elnézést, hogy nem válaszoltam, de egészen elsiklott efölött a komment fölött a szemem. Az ötödik fejezet viszont tegnap került fel. :)

   Törlés
 5. Szia. Mikora várható az 5.rész? Imádom amiket írsz, egyszerűen fantasztikus ahogy megfogalmazod a mondatokat, vagy egy-egy cselekmény kibontakozását.
  Miattad kezdtem bele az első blogomba : http://harrystylesmylove.blogspot.hu/2015/04/prologus.html .Nagyon örülnék , ha tudnál írással kapcsolatban tanácsokat adni, és bele-bele olvasnál néha.
  Köszönöm, Fanni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia. :) Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen. <3
   Örülök, hogy ekkora hatással volt rád az írásom. Azt nem ígérem, hogy rögtön, mert elég nagy most az év végi hajrá, de mindenféleképpen be fogok nézni hozzád, és megpróbállak ellátni egy-két jótanáccsal. :)

   Törlés
 6. Szia!!! Mizujs a 8. résszel? Nagyon várom már a kövi szupcsi részt !!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elutaztunk a családdal, és azt hittem, hogy majd a szállodából fel tudom rakni a részt, de nem működik itt a wifi, egyedül a mobilnetem megy, a rész pedig a laptopomon van. :/ Ma viszont már megyünk haza, úgyhogy este fel fog kerülni mindenféleképpen a 8. fejezet. :))

   Törlés
 7. Nagyon jó író vagy és remélem majd késöbb is hallhatunk felőled esetleg nem csak blogoknál!! ;) remélem lassan jön a 8. Rész! Itt izgulok... És tènyleg gratulálok <3 fantasztikus vagy 😁😁😉😘😃😄

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm. <33 Szerintem, a blogoknál tovább nem megyek, de nagyon aranyos vagy! :)) Épp az előbb került fel az új fejezet. Remélem nagyon, hogy tetszeni fog. Még egyszer köszönöm. <33

   Törlés
 8. Szia! Tudod én elég türelmetlen vagyok... Hány órakor jön az új rész? Mert tudooooom, tudoooom, hogy ma (vasárnap ) ,de mikoooooooor? Már nagyon - nagyon várom!!
  XXXRéka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aranyos vagy nagyon. :)) Nem tudtam hozni a vasárnap, mert hétfő délután kémia dogát írtam a nyári szünet kellős közepén, és végig kellett tanulnom a hétvégét. :/ De egy órán belül lehet számítani a 10. fejezetre. :)

   Törlés
 9. Szia
  Elég régen abbahagytad a blog írását de nagyon örülnék ha befejznéd:( mert rohadj és imádom. És szerintem nem csak en vagyok így vele. Kérlek vagy lehet inkább kérünk kedves Csakegylány higy fejezd be ezt a blogot kérlek 😭😭❤

  VálaszTörlés