2015. március 21., szombat

Fülszöveg

Azt mondják, több az esély arra, hogy útközben, a repülőtér felé szenvedsz balesetet, minthogy esetleg légi katasztrófában lesz részed. Számtalan rutinos utazó már talán bele sem gondol az esetleges - igaz, alig előforduló, a tapasztalatlanok számára még rémisztő - veszélyekbe, mondván, hogy miért is pont az ő gépük lenne az az egyetlen a sok közül. Adeliade is csak egy újabb, meghitt karácsonyt szeretett volna eltölteni tökéletesnek vélt családjával, meg sem fordult a fejében, hogy annak a kellemes londoni kiruccanásnak milyen ára lesz majd. Hiszen mondhat bárki bármit, véletlenek már pedig történnek, igaz? 
Tizenegy egészen különböző embert hozott össze a sors egy ilyen fintorral. Azonban, tizenegy idegen között képtelenség, hogy tökéletes összhang alakuljon ki, miközben a „szerencsés” utazóknak most a túlélésért muszáj lenne összetartaniuk. Konfliktusok elkerülhetetlenek, de esély van új, meglehet, örökre szóló barátságok szövődésére is. Viszont mi történik akkor, ha egy ilyen helyzetben két ember vonzalma már túlnyúlik puszta szimpátián? Egy kapcsolat születik. Egy nem várt és legfőképpen nem megengedett szerelem.
és” utazóknak most a túlélésért muszáj lenne összetartaniuk. Konfliktusok elkerülhetetlenek, de esély van új, meglehet, örökre szóló barátságok szövődésére is. Viszont mi történik akkor, ha egy ilyen helyzetben két ember vonzalma már túlnyúlik puszta szimpátián? Egy kapcsolat születik. Egy nem várt és legfőképpen nem megengedett szerelem.

2 megjegyzés: